01 november 2020 om 17.00 uur

Bayless Conley in Berlin, Duitsland

In de herfst zal Bayless in het Christus Gemeinde Berlin zijn en hij ziet ernaar uit om je te ontmoeten! Hij zal spreken op 01 november 2020 om 17.00 uur.

Als Bayless op tournee is, bidt hij meestal kort daarvoor en vraagt hij God over welk onderwerp hij moet spreken. Dit is dus nog niet zeker. Maar één ding is duidelijk: hij zal je aanmoedigen om de volgende stap met God te zetten! Neem daarom mensen mee die God nog beter willen leren kennen.

De toegang is gratis en de preek wordt ook dit keer vanaf het podium in het Duits vertaald. Als je vragen hebt over het evenement, kun je ons hier bereiken. Alle verdere informatie vind je hieronder.

Vanwege de veiligheidsmaatregelen in verband met de Coronapandemie zal er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn voor het evenement. Aanmelding is vereist voor deelname. Je kunt hier een gratis ticket aanvragen.

Ticket aanvragen

Locatie

Christus Gemeinde Berlin
Landsberger Allee 225
13055 Berlin
Duitsland

Routebeschrijving

Via Google Maps kun je gemakkelijk een routebeschrijving voor de auto of openbaar vervoer vinden.

 

Contact

Antwoorden met Bayless Conley
Telefoon: 085 009 0369
Telefoon vanuit het buitenland: 0031 85 009 0369
Email: contact(at)bayless-conley.nl

Overnachting

Via de bekende aanbieders op internet kun je een overnachting boeken.

Laat je bemoedigen door de nieuwste bijdragen van Bayless Conley

Ontvang antwoorden per email



Bemoediging per post? Informeer je nu over de maandelijkse brief van Bayless

Uiteraard kun je op elk moment deze toestemming intrekken en kun je onze berichten telefonisch opzeggen via nr. 085 009 0369 of per email via contact@bayless-conley.nl. Je kunt meer informatie vinden in ons privacybeleid.