“We willen mensen nieuwe hoop geven, vooral in deze speciale tijd.”

– Bayless & Janet Conley

Onze uitzendingen worden gefinancierd dankzij de donaties die we maand na maand ontvangen. Wij zien de huidige onzekere tijden als een grote kans om mensen door Gods Woord vertrouwen te geven en hen te laten zien wat er echt toe doet in het leven.

Direct naar online donatie

Beste vrienden,

We leven momenteel in een tijd zoals ik nog nooit eerder heb meegemaakt. De wereld om ons heen verandert en veel mensen zijn onzeker en ongerust.

Maar het is ook een bijzondere tijd om het Evangelie te verspreiden. Mensen denken weer meer na over wat echt belangrijk is in het leven en wat erna komt. Is het niet bemoedigend dat deze crisis ook zo’n kans biedt?

Ik geloof dat God onze uitzending kan gebruiken om mensen over de hele wereld op Jezus te wijzen. Voor velen is het programma een echte hulp geweest en elke keer komen er weer nieuwe kijkers bij.  Ze zijn op zoek naar antwoorden en hoop. Wij kennen Degene die beiden kan bieden!

Daarom zijn jouw gebeden en steun op dit moment heel belangrijk. We moeten goed gebruik maken van deze tijd en het Evangelie blijven verspreiden. Doe je mee?

In Hem verbonden,

Bayless Conley

Jouw donatie aan Antwoorden met Bayless Conley

Betaalmethode selecteren
Persoonlijke info

Totaalbedrag: 20€ Eenmalig

Donatierekening

Antwoorden met Bayless Conley
IBAN: NL20INGB0006311547
BIC: INGBNL2A

Wat bewerkstelligt mijn donatie?

Veel! Je plant samen met ons Gods goede waarheden in deze wereld, helpt Bayless met het wereldwijd uitzenden van zijn programma’s en het verspreiden van zijn Bijbelse impulsen via sociale media, zoals YouTube, e-mail en meer.

We horen constant van kijkers die Bayless zijn tegengekomen terwijl ze zappen en hoe zijn boodschap hen in het hart raakt. Doe met ons mee, zodat we mensen de levensreddende antwoorden van de Bijbel kunnen blijven geven!

Waarom zou ik doneren?

Er zijn veel redenen. Bijvoorbeeld omdat je werd aangesproken door de preken van Bayless en nu iets teruggeeft, zodat meer mensen bereikt kunnen worden. Of omdat je weet dat Bayless met zijn aangename karakter iemand is die zich uitstrekt naar de harten daarbuiten. En omdat we bewust onze televisiestations kiezen: we zenden uit waar weinigen over God weten of waar bijna geen gemeenten zijn. Zonder jullie donaties zouden we deze bediening niet kunnen doen.

Kan ik mijn donatie van de belasting aftrekken?

Natuurlijk. We zijn als vereniging zonder winstoogmerk ANBI-erkend en sturen je na het kalenderjaar automatisch een jaaropgave voor de Belastingdienst.

Ik heb nog steeds vragen. Met wie kan ik contact opnemen?

We helpen je graag! Neem contact met ons op:

Telefoon:
085 – 009 0369

Fax:
+49 40 – 41 00 966 78

E-Mail:
contact(at)bayless-conley.nl