Je winkelmand (0)

Bij Antworten mit Bayless Conley e.V. willen we dat je volledig tevreden bent met je aankoop. Als je om welke reden dan ook van gedachten verandert, heb je het recht om je aankoop binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren.

Hoe te retourneren:

Om een retour te starten, stuur je ons gewoon een bericht via e-mail op contact@bayless-conley.nl met je bestelnummer en de reden voor retournering. We zullen je dan instructies geven over hoe je verder kunt gaan.

Kosten van retourneren:

Houd er rekening mee dat de kosten voor de retourzending voor jouw rekening zijn. Als je besluit om het recht op retourneren uit te oefenen en de waarde van de geretourneerde artikelen is boven de € 40,-, zullen wij de retourkosten vergoeden. Als de waarde lager is, dien je zelf voor de kosten op te komen.

Beschadigde of verkeerd geleverde items:

Als je een artikel hebt ontvangen dat beschadigd is, verkeerd is geleverd of onvolledig is, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Wij zorgen voor de verzendkosten in deze gevallen.

Bedankt voor je begrip en samenwerking. Als je verdere vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan hier om te helpen!