Over Bayless

Bevrijd van drugsverslaving

Toen ik in Zuid-California opgroeide, kwam ik als teenager terecht bij drugs en alcohol. Vaak was ik ’s ochtends al bedronken. Mijn hart schreeuwde naar de waarheid. Maar wat voor drugs ik ook nam, ze konden de leegte in mij niet opvullen. Er volgden vele jaren van verslaving en talrijke situaties waarin ik bijna was gestorven.

Jezus is reëel

Het was een 12-jarige jongen die mij over Jezus vertelde. Tijdens mijn zoektocht had ik diverse religies, drugs en spirituele praktijken uitgeprobeerd. Het christendom was wel het laatste waar ik me mee bezig wilde houden. Maar toen ik mijn leven aan Jezus toevertrouwde, werd ik getuige van Zijn levensveranderende kracht: Hij bevrijdde mij van alle verslavingen.

Een nieuw begin met God

God genas de relatie met mijn ouders die ik kapot had gemaakt. Hij gaf mij goede vrienden en leidde mij naar mijn roeping. Sinds 35 jaar ben ik getrouwd met Janet. We zijn ouders van 3 volwassen kinderen en enthousiaste grootouders. Samen leiden wij de vrije Cottonwood kerk in Orange County, California (VS).

God heeft hemel en aarde bewogen zodat ik de waarheid erken. Als dat ook jouw wens is, doet Hij hetzelfde voor jou. Doe nu de 1e stap in je nieuwe leven met God.

God leren kennen
Over Bayless 1
Daarom televisiewerk

Direct in je woonkamer

Als de mensen niet naar de kerk gaan om God te vinden, ontmoet Hij ze toch via de televisie of de computer thuis! Als pastor van een gemeente waardeer ik het werk van een plaatselijke gemeente zeer. Maar er zijn veel mensen die vol zitten met vragen, maar voor antwoorden niet bepaald naar een kerk zouden gaan. Ik zie dat God mij de opdracht heeft gegeven om gebruik te maken van de media. Op de gitaarkoffer van een man las ik ooit: “Antwoorden – die vind je in de Bijbel”. Die sticker heb ik niet alleen zelf meteen gekocht. Hij inspireerde mij ook tot de titel van ons programma. Want alleen in de Bijbel vinden wij de antwoorden op de grote vragen van het leven.

‘Antwoorden met Bayless Conley’

Achter de coulissen

Neem in deze clip (in het Engels) een kijkje achter de coulissen van ‘Antwoorden met Bayless Conley’. Ontdek hoe alles begon. Begeleid Bayless Conley als hij zijn preken voorbereidt, hoe het programma over de hele wereld wordt uitgezonden en wat hij nodig heeft om dat allemaal elke week opnieuw te doen.

Over Bayless 3
Wereldwijde dienst

Als pastor onderweg bij de mensen

Ik ben van harte graag pastor en geniet van het persoonlijke contact met de mensen. Het liefst zou ik jullie allemaal ontmoeten en tijd met jullie doorbrengen! Ons tv-programma biedt ons de mogelijkheid om elke week duizenden overal ter wereld te bereiken en hun te dienen met Gods Woord. Bovendien reis ik graag om zoveel mogelijk mensen te ontmoeten bij regionale evenementen. Deze worden gepland en uitgevoerd met plaatselijke gemeentes. Als mijn reis dan verdergaat, zorgen zij verder graag voor jou!

Bayless Conley live
Over Bayless 4
Mijn thuisgemeente

Cottonwood Church

Samen met mijn vrouw Janet heb ik Cottonwood Church opgericht, in Orange County, Californië. Wij zijn overtuigd van het concept vast te zijn aangesloten bij een gemeente en gemeenschap met christenen te hebben.

Bezoek de Cottonwood Church

Breng hoop naar de huiskamers – vooral in deze speciale tijd!

Laat je bemoedigen door de nieuwste bijdragen van Bayless Conley

Ontvang antwoorden per emailBemoediging per post? Informeer je nu over de maandelijkse brief van Bayless

Uiteraard kun je op elk moment deze toestemming intrekken en kun je onze berichten telefonisch opzeggen via nr. 085 009 0369 of per email via contact@bayless-conley.nl. Je kunt meer informatie vinden in ons privacybeleid.

Pin It on Pinterest