Bayless ontmoeten 1

Bayless Conley live beleven!

Je kunt worship en een inspirerende preek van Bayless Conley verwachten. Laat je bemoedigen en vind antwoorden op de vragen die je het meest bezighouden.

Klik voor meer informatie op een plaats naar jouw keuze…

10 mei 2019

Laurenskerk, Rotterdam (NL)

Bayless Conley in Europa

Bayless ontmoet zijn publiek graag persoonlijk. Dat is waarom hij keer op keer naar Europa komt. Hij wil de mensen hier in hun geloof versterken en nodigt hen uit om een nieuw leven te beginnen met Jezus!

Tourdata voor 2020

Set op: door de huidige situatie met het Coronavirus is het nog niet zeker of alle evenementen kunnen plaatsvinden. Zodra er nieuws is, zullen we het hier bekend maken en per email versturen. Als je op de hoogte wilt worden, vul dan het onderstaande formulier in.

28 okt.
Zoe Gospel Center
Zürich, Zwitserland
29 okt.
Jesus Centrum
Kassel, Duitsland
30 + 31 okt.
Glaubenszentrum
Bad Gandersheim, Duitsland
01 nov.
Christus Gemeinde Berlin
Berlin, Duitsland

Trouwens: Wellicht komt Bayless in 2021 weer naar Nederland. Zodra er meer bekend is, brengen we je via onze website op de hoogte. Of registreer je hier en we sturen je een email.

Tour in mei 2020 geannuleerd

Vanwege de Coronapandemie kan de tour in mei 2020 niet plaatsvinden. De evenementen in Wenen, Castrop-Rauxel en Boedapest worden geannuleerd. Ik hoop dat ik in de herfst naar Europa kan komen. We zullen afwachten en jullie op de hoogte houden. Gods zegen!

Bayless komt terug naar Europa!

De eerste tourdata liggen vast. Bayless komt dit jaar terug naar Europa! Eind mei en eind oktober kun je hem live zien. Een indrukwekkende preek, geweldige aanbidding en een bemoedigende tijd staat jou en jouw vrienden en familie te wachten. In deze clip vertelt Bayless je welke steden hij binnenkort zal bezoeken. Er zullen nog meer data volgen!

"God kan meer" – Terugblik Europa november 2018

“God kan meer voor je doen dan je van hem had verwacht” – met deze boodschap in gedachten kwam Bayless in november 2018 naar verschillende kerkgemeenschappen in Europa. In deze video geeft hij je een persoonlijk inzicht in zijn reis vanaf de eerste impuls voor het thema, tot aan zijn kijk op de eeuwigheid. Heeft zijn boodschap de harten bereikt? Bekijk het zelf en laat het je aanmoedigen om grote dingen van God te verwachten!

Terugblik: Dat was de tour in mei 2018!

Waarom komt Bayless keer op keer terug naar Europa? Wat doen de diensten met de bezoekers? Maak kennis met een aantal van hen en bekijk in deze video hoe de tour in mei 2018 hun leven veranderden! Misschien ben je er de volgende keer ook bij?

Dat was Freiburg, Parijs, Moskou in oktober

Dat was de avond in Rotterdam op 10 mei

Dat was Stockholm op 12 mei

Dat was de avond in Hamburg op 9 mei

Breng hoop naar de huiskamers – vooral in deze speciale tijd!

Wil je niets van Bayless missen?

Ontvang de volgende tourdata via de emailBemoediging per post? Informeer je nu over de maandelijkse brief van Bayless

Pin It on Pinterest