Bayless ontmoeten 1

Bayless Conley live beleven!

Je kunt worship en een inspirerende preek van Bayless Conley verwachten. Laat je bemoedigen en vind antwoorden op de vragen die je het meest bezighouden.

Klik voor meer informatie op een plaats naar jouw keuze…

10 mei 2019

Laurenskerk, Rotterdam (NL)

Bayless Conley in Europa

Bayless houdt ervan om het Evangelie van Jezus Christus te verkondigen en mensen in hun geloof op te bouwen. Hij komt graag naar Europa om mensen te bemoedigen en hen de mogelijkheid te geven om God beter te leren kennen. Een avond met Bayless is erop gericht dat elke bezoeker zich prettig voelt. Elk evenement eindigt met de uitnodiging om een nieuw leven met Jezus te beginnen en geeft nieuwe hoop.

Bayless Conley in Rotterdam

Bayless Conley in Stockholm

Bayless Conley in Hamburg

"God kan meer" – Terugblik Europa november 2018

“God kan meer voor je doen dan je van hem had verwacht” – met deze boodschap in gedachten kwam Bayless in november 2018 naar verschillende kerkgemeenschappen in Europa. In deze video geeft hij je een persoonlijk inzicht in zijn reis vanaf de eerste impuls voor het thema, tot aan zijn kijk op de eeuwigheid. Heeft zijn boodschap de harten bereikt? Bekijk het zelf en laat het je aanmoedigen om grote dingen van God te verwachten!

Terugblik: Dat was de tour in mei 2018!

Waarom komt Bayless keer op keer terug naar Europa? Wat doen de diensten met de bezoekers? Maak kennis met een aantal van hen en bekijk in deze video hoe de tour in mei 2018 hun leven veranderden! Misschien ben je er de volgende keer ook bij?

Wil je niets van Bayless missen?

Ontvang de volgende tourdata via de emailBemoediging per post? Informeer je nu over de maandelijkse brief van Bayless