Bayless Conley live beleven!

Je kunt worship en een inspirerende preek van Bayless Conley verwachten. Laat je bemoedigen en vind antwoorden op de vragen die je het meest bezighouden.

Klik voor meer informatie op een plaats naar jouw keuze…

10 mei 2019

Laurenskerk, Rotterdam (NL)

Bayless Conley live beleven!

Je kunt worship en een inspirerende preek van Bayless Conley verwachten. Laat je bemoedigen en vind antwoorden op de vragen die je het meest bezighouden.

Klik voor meer informatie op een plaats naar jouw keuze…

Bayless Conley in Europa

Bayless houdt ervan om het Evangelie van Jezus Christus te verkondigen en mensen in hun geloof op te bouwen. Hij komt graag naar Europa om mensen te bemoedigen en hen de mogelijkheid te geven om God beter te leren kennen. Een avond met Bayless is erop gericht dat elke bezoeker zich prettig voelt. Elk evenement eindigt met de uitnodiging om een nieuw leven met Jezus te beginnen en geeft nieuwe hoop.

Wat kun je verwachten?

De avond wordt gekenmerkt door zang, muziek en een preek van Bayless over een onderwerp dat hij op zijn hart heeft. De Engelse preek wordt op het podium vertaald.

Aan het einde van de preek van ongeveer een uur nodigt Bayless mensen uit om hun leven aan Jezus te geven. Na het programma – dat ongeveer 90 minuten duurt – blijft Bayless nog enige tijd in de zaal om met bezoekers te praten en op verzoek boeken te signeren.

"God kan meer" – Terugblik Europa november 2018

“God kan meer voor je doen dan je van hem had verwacht” – met deze boodschap in gedachten kwam Bayless in november 2018 naar verschillende kerkgemeenschappen in Europa. In deze video geeft hij je een persoonlijk inzicht in zijn reis vanaf de eerste impuls voor het thema, tot aan zijn kijk op de eeuwigheid. Heeft zijn boodschap de harten bereikt? Bekijk het zelf en laat het je aanmoedigen om grote dingen van God te verwachten!

Terugblik: Dat was de tour in mei 2018!

Waarom komt Bayless keer op keer terug naar Europa? Wat doen de diensten met de bezoekers? Maak kennis met een aantal van hen en bekijk in deze video hoe de tour in mei 2018 hun leven veranderden! Misschien ben je er de volgende keer ook bij?

Wil je niets van Bayless missen?

Ontvang de volgende tourdata via de e-mailBemoediging per post? Informeer je nu over de maandelijkse brief van Bayless