Jouw gift verandert levens

Ons doel

Wij willen dat mensen wereldwijd God leren kennen en in hun geloof worden bemoedigd.

FundraisingBox Logo
Ons doel

Wij willen dat mensen wereldwijd God leren kennen en worden opgebouwd in hun geloof.

Wat bewerkstelligt mijn donatie?

Veel! Je plant samen met ons Gods goede waarheden in deze wereld, helpt Bayless met het wereldwijd uitzenden van zijn programma’s en het verspreiden van zijn Bijbelse impulsen via sociale media, zoals YouTube, e-mail en meer.

We horen constant van kijkers die Bayless zijn tegengekomen terwijl ze zappen en hoe zijn boodschap hen in het hart raakt. Doe met ons mee, zodat we mensen de levensreddende antwoorden van de Bijbel kunnen blijven geven!

Waarom zou ik doneren?

Er zijn veel redenen. Bijvoorbeeld omdat je werd aangesproken door de preken van Bayless en nu iets teruggeeft, zodat meer mensen bereikt kunnen worden. Of omdat je weet dat Bayless met zijn aangename karakter iemand is die zich uitstrekt naar de harten daarbuiten. En omdat we bewust onze televisiestations kiezen: we zenden uit waar weinigen over God weten of waar bijna geen gemeenten zijn. Zonder jullie donaties zouden we deze bediening niet kunnen doen.

Wat is het donatierekening van Antwoorden met Bayless Conley

Bankverbinding:
Antwoorden met Bayless Conley
IBAN: NL20INGB0006311547
BIC: INGBNL2A
ING Bank N.V.

Kan ik mijn donatie van de belasting aftrekken?

Natuurlijk. We zijn als vereniging zonder winstoogmerk ANBI-erkend en sturen je na het kalenderjaar automatisch een jaaropgave voor de Belastingdienst.

Ik heb nog steeds vragen. Met wie kan ik contact opnemen?

We helpen je graag! Neem contact met ons op:

Telefoon:
085 – 009 0369

Fax:
+49 40 – 41 00 966 78

E-Mail:
contact(at)bayless-conley.nl

Daarom stellen wij onze inhoud voor het grootste deel kosteloos ter beschikking via onze website, YouTube, Facebook, e-mail en op tv. De verspreidingsmogelijkheden zijn legio, maar voor ons niet kosteloos. Met een gift ondersteun je ons met de productie van programma’s, de verspreiding en de vertaling in talrijke talen. Inmiddels zijn we al in meer dan 180 landen te zien. Vaak zijn wij de eersten die daar christelijke programma’s uitzenden!

Sommige van onze kijkers hebben geen kerk in de buurt die ze kunnen bezoeken. Andere berichten ons dat ze Bayless bij het zappen zijn tegengekomen en dat zijn boodschap ze direct in hun hart heeft getroffen. Dankjewel voor je ondersteuning om levensreddende antwoorden uit de Bijbel dichtbij nog meer mensen over de hele wereld te brengen.

Bankverbinding:
Antwoorden met Bayless Conley
IBAN: NL20INGB0006311547
BIC: INGBNL2A
ING Bank N.V.