“We willen mensen nieuwe hoop geven.”

Pastor Bayless Conley en zijn vrouw Janet

Wereldwijd hebben mensen hoop en een doel in het leven nodig. Ook in 2020 willen we hen vertellen over Gods liefde en hen de antwoorden op hun vragen in de Bijbel laten zien, zodat zij vol geloof en vertrouwen de toekomst tegemoet kunnen gaan.

Direct naar online donatie

Beste vrienden,

Het is zo geweldig om te horen hoe God mensenlevens verandert zoals alleen Hij dat kan door het tv-programma en de dagelijkse overdenking. Dagelijks melden kijkers zich bij ons en vertellen ons hierover:

“Ik was depressief, maar Gods Woord heeft me weer opgericht. De liefde en het leven zijn weer teruggekomen. Ik dank God en ik dank u!”

Chris

“Ik ben zo bezorgd geweest. Ik vond het leven bijna zinloos, het werd elke dag erger. Ik ben erg bemoedigd door de overdenking van vandaag. Bedankt en hartelijke groeten!”

Dorothee L.

Gods woord maakt ons vrij! En vele duizenden mensen hebben hun leven voor het eerst aan Jezus toevertrouwd door het programma, geweldig!

Ons werk is zonder winstoogmerk en wordt bijna uitsluitend ondersteund door donaties. Ik, Bayless, ben het gezicht op televisie, maar dit alles is alleen mogelijk dankzij de vele mensen die in ons werk investeren. Alle mensen die nieuwe hoop hebben gevonden: deze vrucht is de beloning van de vele gebeden en donateurs!

Help je ons om de liefde van Jezus tot de uiteinden van de aarde te blijven verkondigen en mensen samen met ons nieuwe hoop te geven?

In Hem verbonden,
Bayless en Janet Conley

120
landen wereldwijd waar we Gods Woord verkondigen
3000
bezoekers die we in 2019 mochten verwelkomen op de evenementen in Europa.
72.000
minuten dat de preken van Bayless maandelijks op het Nederlandse YouTube-kanaal worden gevolgd

Ik wil mensen nieuwe hoop geven.

Mijn donatie:

FundraisingBox Logo

Donatierekening

Bankverbinding:
Antwoorden met Bayless Conley
IBAN: NL20INGB0006311547
BIC: INGBNL2A
ING Bank N.V.

Wat bewerkstelligt mijn donatie?

Veel! Je plant samen met ons Gods goede waarheden in deze wereld, helpt Bayless met het wereldwijd uitzenden van zijn programma’s en het verspreiden van zijn Bijbelse impulsen via sociale media, zoals YouTube, e-mail en meer.

We horen constant van kijkers die Bayless zijn tegengekomen terwijl ze zappen en hoe zijn boodschap hen in het hart raakt. Doe met ons mee, zodat we mensen de levensreddende antwoorden van de Bijbel kunnen blijven geven!

Waarom zou ik doneren?

Er zijn veel redenen. Bijvoorbeeld omdat je werd aangesproken door de preken van Bayless en nu iets teruggeeft, zodat meer mensen bereikt kunnen worden. Of omdat je weet dat Bayless met zijn aangename karakter iemand is die zich uitstrekt naar de harten daarbuiten. En omdat we bewust onze televisiestations kiezen: we zenden uit waar weinigen over God weten of waar bijna geen gemeenten zijn. Zonder jullie donaties zouden we deze bediening niet kunnen doen.

Kan ik mijn donatie van de belasting aftrekken?

Natuurlijk. We zijn als vereniging zonder winstoogmerk ANBI-erkend en sturen je na het kalenderjaar automatisch een jaaropgave voor de Belastingdienst.

Ik heb nog steeds vragen. Met wie kan ik contact opnemen?

We helpen je graag! Neem contact met ons op:

Telefoon:
085 – 009 0369

Fax:
+49 40 – 41 00 966 78

E-Mail:
contact(at)bayless-conley.nl