Relaties

Wijsheid en huwelijk 2/2 – Janet en Bayless Conley

„Tot de dood ons scheidt“ zal voor velen klinken als een belofte die je maar moeilijk kunt waarmaken, als je niet begrijpt hoe God het huwelijk heeft bedoeld. Hoewel het Gods plan is dat het man en vrouw in een huwelijk goed gaat, gebeurt dat niet gewoon automatisch. Aan een goed huwelijk moet je werken. In deze serie kijken Bayless en Janet Conley naar wat de Bijbel over het huwelijk zegt en vertellen ze ons hun persoonlijke inzichten uit ruim 25 jaar ervaring. U leert iets over de specifieke rollen die God zowel de man alsook de vrouw heeft toebedacht. Bovendien hoort u hoe u Gods geboden kunt toepassen om uw huwelijk sterker te maken en beter te kunnen leiden en nog heel wat meer! Dit is het tweede deel van twee delen. Het eerste deel van deze preek vind je hier ...  

Reacties (1)

Een reactie

 • Ria schreef:

  Hallo allemaal, dit is mijn reactie niet van deze overdenking. Maar de preek van 23 september op de tv. Ik weet niet hoe ik jullie anders kan bereiken.
  De preek was mooi maar de achtergrond van die foto’s was zeer storend.
  Onze Huilend hoort centraal te staan en geen familie portretten. Het hoort niet zo.
  Ik zelf vind het een afgang
  Zeer storend bewaar de familie foto’s maar voor thuis. en niet in gods huis. Wij willen graag de preek horen en niet worden afgeleid.
  Vr gr ria

Laat een reactie achter

Pin It on Pinterest

Share This

Inspireer je vrienden

Deel deze post in de sociale media en zegen je vrienden.